Main Page Sitemap

Most viewed

Feel free to reach to let us know if you have any comments or questions. We have every kind of Videos that it is possible to find on the internet right here. Start now, watch this..
Read more
Bent u op zoek naar een stijlvolle escort om mee op zakenreis te gaan of om u te vergezellen op een zakelijk etentje? Het mag dan ook duidelijk zijn, omwille van welke reden u ook een..
Read more

Ik neuk je vrouw


ik neuk je vrouw

jen ferais quoi? Oh moppie 2x, lyrics taken from /lyrics/d/d_men/ml. Als ik jou zou vragen 'drink jij wat van mij'. Maar er was een donder, een bliksem, een slag toen ik je zag. Donnez moi une limousine, jen ferais quoi? Je weet niet wat je doet met me een tand door mijn lip. Ik dacht nooit aan morgen, vandaag was lang genoeg. Nu ben ik dag en nacht een zon omdat ik weet dat jij bestaat.

Ik neuk je vrouw
ik neuk je vrouw

Vrouw zoekt massage
Volle oude vrouw geil op parkeerplaats
Geile mooie vrouw in zwembad

Ik kon om niemand lachen, nee meestal was ik kwaad. Maar ik moet het toch proberen, ik weet alleen niet hoe. En toen heb je mij misschien, jaja misschien niet. Je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet. Mijn volgende slachtoffer dat ben jij. Je neus gebroken door de zoveelste zwarte vent. Niet teveel praten flippen bitch kom je meteen pitten. Dat kun je ook niet weten, ik heb je pas n keer ontmoet.


Sitemap