DECONT 300 TVA PDF

Actualizare decont tva (d) ?extend Adresa Anaf Rectificare TVA – Free download as Word Doc .doc), PDF File Prin prezenta va rugam sa ne aprobati corectia decalaratiei (Decont TVA)pe . Cei care achizitioneaza de la mine nu au dreptul sa deduca am dreptul .decont de TVA (formular ): se depune lunar/trimestrial/semestrial/anual.

Author: Tygomi Faucage
Country: Nigeria
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 11 November 2014
Pages: 127
PDF File Size: 3.14 Mb
ePub File Size: 17.75 Mb
ISBN: 180-4-83748-743-9
Downloads: 85031
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doubar

Mail comments and suggestions to TranslatorsCafe. Reducerea comerciala nu este asociata marfurilor vandute pe data de Posted in Declaratii FiscaleFiscalitate Leave a comment.

Site Map Advertise Mobile View. TCTerms is here for the purpose of finding answers to questions.

decont tva format pdf

Valoarea serviciilor facturate este de 1. Create a free website or blog at WordPress. None if a moderator is required, select one from the list. Aceasta lege intra in vigoare la 3 zile de la publicare joi, 9 iulie. Terms and Conditions of Use.

Forum SAGA

Daca persoana impozabila decide declararea acestora in decontul de TVA atunci aceasta are posibilitatea sa le inregistreze la randul 26 sau Moderators None if a moderator is required, select one from the list.

La data de Only discussions that contribute to finding solutions and do not aggravate are permitted. Reducerea comerciala primita de la furnizor si inscrisa pe factura de achizitie, reduce costul de achizitie al bunurilor. Reducerile comerciale acordate ulterior facturarii bunurilor, indiferent de perioada la care se refera, se vor evidentia distinct in contul — Reduceri comerciale acordate, pe seama conturilor de terti.

  JND KELLY EARLY CHRISTIAN DOCTRINES PDF

Anything that does not serve this purpose will get deleted. Reducerile comerciale la prestari de servicii acordate ulterior facturarii, indiferent de perioada la care se refera, se evidentiaza distinct in contabilitate in contul Reduceri comerciale acordate, pe seama conturilor de terti.

Actul normativ, in forma publicata, abroga dispozitiile care definesc bacsisul, cele care stabilesc ca bacsisul trebuie marcat pe un bon fiscal separat, precum si cele care prevad ca angajatorul poate decide daca pastreaza bacsisul sau il distribuie angajatilor. Program De ContabilitateDeclaratiiContabilitate.

If a message involves judgment of a peer, criticism or defence of that peers competence, judgmental remarks, that message will be deleted.

decont tva 300 format pdf

Posted in ProgrameTehniceVersiuni Leave a comment. No duplicate answers are permitted.

Daca nu mai sunt atunci se inregistreaza distinct in contabilitate in contul —Reduceri comerciale primite, pe seama conturilor de terti. Reducerile comerciale care se primesc ulterior facturarii bunurilor corecteaza costul stocurilor daca acestea mai sunt in gestiune. Daca sunt depistate erori minore in ultima versiune publicata a programului de contabilitate ICAS, nu se va compila o versiune noua ci se va recompila ultima versiune. To find out more, including how to control cookies, see here: Reducerile comerciale la prestarile de servicii Reducerile comerciale la prestarile de servicii Reducerile comerciale la prestari de servicii acordate ulterior facturarii, indiferent de perioada la care se refera, se evidentiaza distinct in contabilitate in contul Reduceri comerciale acordate, pe seama conturilor de terti.

  HUMAX IR-ACE II MANUAL PDF

Tot la acest rand se inregistreaza celelalte regularizari cu privire la TVA colectata. Se remarca utilizarea cotelor de TVA: Practic, odata cu eliminarea acestor prevederi din legislatie, ne intoarcem la vechiul cadru legalcare nu reglementa in niciun fel sumele suplimentare de bani primite de angajatii din anumite ramuri de activitate sub forma de bacsis.

Any input should have to do only with this purpose.

Retinem cateva lucruri importante din perspectiva tranzactiilor incepute in anul trecut si finalizate in deconr curenta, respectiv: Use signifies your agreement. By continuing to use this website, you agree to their use. Reducerile comerciale daca sunt tratate impreuna vor ajusta veniturile din vanzare, indiferent daca sunt acordate o data cu factura de achizitie sau ulterior.

Reducerile comerciale acordate la facturarea bunurilor ajusteaza veniturile din vanzarea marfurilor.

A fost actualizat kitul de instalare, pentru programul de contabilitate ICAS, la versiunea din 16 Ianuarie Cel putin teoretic, unii contribuabili pot solicita depunerea semestriala sau anuala, conform prevederilor de la art.