GYPROC VOORZETWANDEN PDF

Muurbekledingen en voorzetwanden – Read more about gyproc, stud, isolatie, thermogyp, voorzetwanden and premium. See more of GB Construct Algemeen Timmer & Schrijnwerk on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of GB Construct Algemeen Timmer.

Author: Gardarr Macage
Country: Gabon
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 9 January 2014
Pages: 173
PDF File Size: 8.90 Mb
ePub File Size: 10.92 Mb
ISBN: 938-6-18148-959-9
Downloads: 86698
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bratilar

Metal Stud profielsysteem – Gyproc Mobile

Het Metal Stud systeem bestaat uit twee basisprofielen: Metal Stud profielsysteem MS. Dank zij de grotere staaldikte van de profielen wordt een optimale profielstijfheid en -stevigheid bekomen. MSH-profielen hebben aan de onderzijde een uitsparing waarin gemakkelijk Akoestische tape aangebracht wordt. De profielen dienen niet voorgeboord vorzetwanden worden.

Alleen dan kan Gyproc de door haar vermelde toepassingen garanderen; voor producten van andere fabrikanten kan Gyproc niet verantwoordelijk gesteld worden en dit in het bijzonder voor profielsystemen. Onderdelen Het Metal Stud systeem bestaat uit twee basisprofielen: Gyproc gyprc kunnen herkend worden door de opdruk Gyproc op de profielen.

  ISOPROPYL MYRISTATE MSDS PDF

De profielen van Gyproc zijn thermisch verzinkt om roestvorming tegen te gaan.

Elk MSV-profiel is voorzien van 3 openingen voor de doorvoer van kabels en leidingen hou er bij het op maat snijden van de profielen rekening mee dat de overeenkomstige gaten zich op dezelfde hoogte bevinden. De profielen van Gyproc worden getest om te garanderen dat ze de eigenschappen hebben die nodig zijn in de toepassingen waarvoor ze gebruikt worden.

Mijn profiel Vertebra flexibele profielen Vertebra GV. Zo gaan de door Gyproc opgegeven overspanningswaarden in documentatie zoals het Gyproc Doe-Boek, tijdens Gyproc-demo’s en in mailberichten er steeds van uit dat Metal Stud profielen gebruikt worden.

De combinatie van Gyproc platen en profielen levert bovendien een vporzetwanden brandveiligheid op. Mijn profiel Voorwerpen ophangen Geluidsisolatie Wat is geluid?

Metal Stud profielsysteem

Door de uitgekiende vorm en staaldikte geven de Metal Stud profielen de ideale stijfheid en stabiliteit aan Gyproc-wanden, -voorzetwanden en -plafonds. Metal Stud is een gedeponeerde merknaam van Gyproc.

  DONIZETTI DON PASQUALE LIBRETTO PDF

De profielen dienen niet voorgeboord te worden Bijzondere Eigenschappen Elk MSV-profiel is voorzien van 3 openingen voor de doorvoer van kabels en leidingen hou er bij het op maat snijden van de profielen rekening mee dat de overeenkomstige gaten zich op dezelfde hoogte bevinden.

Metal Stud profielen zijn immers perfect afgestemd op Gyproc platen.